Om oss

huntingÄr jakt och friluftsliv din stora passion? Då har du kommit rätt. På denna sida går vi igenom den senaste utrustningen och ger dig goda råd som underlättar dina köp. För oss är jakt mer än ett intresse – vi ser det som en hel livsstil. Det handlar om att uppleva naturen, utmana sig själv, känna gemenskap i ett jaktlag och mycket annat. Jakt ger nämligen väldigt mycket tillbaka till den som är beredd att engagera sig.

När du jagar vill du kunna lita på de produkter du använder. Satsa på beprövade varumärken och lägg lite tid på att jämföra olika alternativ. Oavsett om det handlar om vapen, kikarsikten, kläder eller skor vinner du mycket på att ha inneha rätt kunskaper. Chansen ökar att du gör genomtänkta köp som du kommer ha nytta av under många års tid. Att göra lite efterforskningar går ganska snabbt. Dessutom är det roligt att lära sig nya saker om jakt och jaktutrustning.

Här finns också en del artiklar och reportage som kanske kan inspirera dig som jägare. Det finns gott om tips som du kanske inte har tänkt på och som kan förbättra din egen jaktupplevelse. Faktum är att det säkert är hög tid att du ser över din nuvarande utrustning och funderar över om du behöver några ytterligare tillbehör. Om något har börjat bli slitet kan det vara dags att antingen byta ut eller lämna in för reparation. Har du istället nyss tagit jägarexamen är det sannolikt dags att skaffa en helt ny garderob och helt ny utrusning. Behoven kan alltså se väldigt olika ut, men denna sida finns här för alla med jaktintresse.